Меню

Компютърен магазин и сервиз, смарт устройства, видеонаблюдение, GSM апарати

0892 231 993

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Доставка

Условия за доставка на стоки

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Продавачът доставя поръчаните онлайн стоки чрез куриерска фирма Еконт Експрес – на посочен от клиента адрес или допосочен от клиента офис на куриерската фирма или в магазина на адрес:
гр.Сливница ул.П.Хилендарски 33

Времето за доставка обикновено е:
Наличнo-от 1 до 3 работни
Наличнo при доставчик-от 1 до 5 работни
Попитайте-подлежи на конкретизиране след направено от Клиентът запитване

Детайлите по отношение на сроковете за доставка на стоките са ориентировъчни и Продавачът не е обвързан с тях за
извършването на доставката на конкретна дата.Клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай на забавена
доставка.

Доставката на поръчки, съдържащи стоки на стойност над 150 лв. (с ДДС) е безплатна за клиента, ако стоките не са впромоция или клиентът не ползва други намаления или отстъпки. Във всички случаи преди завършването на поръчкатапродавачът ще посочи на сайта стойността на допълнителните разходи, които клиентът трябва да заплати, ако има такива.

Доставката в магазина на продавачът е безплатна, като доставката се изпълнява съгласно
графика за доставки на Партньора.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Търговецът обработва поръчките в срок от 1 работен ден от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при изпозлване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.